ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗ Δ.Δ.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Αγαπητοί Διευθυντές, Αγαπητές Διευθύντριες

Αγαπητοί/ές συνάδελφοι

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με υγεία.

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να  ενημερώσουμε εσάς, τους μαθητές και τις μαθήτριες όπως και τους γονείς και κηδεμόνες,  ότι  οι  υπηρεσίες Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού  και φέτος συνεχίζονται να παρέχονται καθημερινά  στη Δ.Δ.Ε. Ηρακλείου (Μονοφατσίου 8, 2οςόροφος,  γραφείο 10), από την Υπεύθυνη Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού κα Κωνσταντίνα Μπατάλα. Το ωράριο λειτουργίας είναι: Δευτέρα  και Τετάρτη : 13.00-19.00 και Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή: 8.00-15.00.

Επίσης, στο πλαίσιο της Πληροφόρησης Επαγγελματικού Προσανατολισμού, προγραμματίζονται και το τρέχον σχολικό έτος, απογευματινές διαδικτυακές ενημερώσεις  για γονείς και κηδεμόνες μαθητών και μαθητριών όλων των τάξεων.

Τέλος, είμαστε στη διάθεσή σας για ομαδικές ενημερώσεις των μαθητών και των μαθητριών σας, πρωινές ώρες, διαδικτυακά ή δια ζώσης

Σας παρακαλούμε θερμά για τη γνωστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών και του ωραρίου στους ενδιαφερόμενους μαθητές/τριες, γονείς και κηδεμόνες. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε συνεργασία.

Με εκτίμηση

Κων/να Μπατάλα

Υπεύθυνη Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού  στη Δ.Δ.Ε. Ηρακλείου

 Επικοινωνία: τηλ. 2810 341744 και sepdideira@sch.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...