Ψηφίστε μας στον διαγωνισμό Τραγουδιού & Ραδιοφωνικού Μηνύματος “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2024”

Το 3ο Γυμνάσιο Ηρακλείου συμμετέχει στον διαγωνισμό Τραγουδιού & Ραδιοφωνικού Μηνύματος “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2024” με ένα τραγούδι.

Το τραγούδι ήταν αποτέλεσμα ομαδικής εργασίας που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του μαθήματος της μουσικής. Οι στίχοι έχουν γραφτεί από τους μαθητές και η μουσική από την καθηγήτρια μουσικής Πηνελόπη Τζανετάκη σε συνεργασία με τα παιδιά

Είναι ένα τραγούδι που μιλάει για ένα παιδικό πάρτι, τα παιδιά χορεύουν, διασκεδάζουν, κάνουν φίλους, οι γονείς τους μιλάνε για τα παιδιά τους και δημιουργούνται για πάντα φιλίες.

Η ψηφοφορία κοινού έχει ξεκινήσει! Μπορείτε να στηρίξετε το σχολείο με την ψήφο σας μπαίνοντας στον ακόλουθο σύνδεσμο https://vote.europeanschoolradio.eu/vote/ Ο αριθμός ID της συμμετοχής μας είναι 10198. Έλα μαζί μου κι εσύ – 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Για να ψηφίσετε, θα χρειαστεί να κάνετε “Σύνδεση” στο European School Radio. Εάν δεν έχετε ήδη λογαριασμό, μπορείτε να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στη Google ή να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό “Επισκέπτη” μέσω της επιλογής “Εγγραφή/Επισκέπτης”.

Καλή ακρόαση!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...